Torrent letöltés / információk

John Gribbin, Mary Gribbin - A természettudományokról mindenkinek torrent
(Könyvek)


Letöltés / információk:
John Gribbin, Mary Gribbin - A természettudományokról mindenkinek | torrent letöltés súgó
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] Címkék:természettudomány, ismeretterjesztő

Könyv címe: A természettudományokról mindenkinek
Kiadás dátuma: 2002
Formátum: epub

Ez ?a könyv mindazoknak íródott, akik érdeklődnek ugyan a természettudományok iránt, de nem látják igazán az egyes tudományágak közti összefüggéseket. Azoknak, akiket vonzanak az ismeretek, de nem értik a tudományos szakzsargont, akik szeretnék megérteni a biológiát, a kémiát, sőt a kvantumfizikát is, de fogalmuk sincs, hol lehetne elkezdeni a velük való ismerkedést. John Gribbin ebben a könyvében nem egy részletet ragad ki, hanem általános képet fest nekünk arról, mennyit is tudtunk a világról a 20. század legvégén, és segít abban, hogy a kérdésekhez helyes módon közelítsünk. Hétköznapi szavakat használva írja le az atom részeinek működését, a fajok eredetét, a világegyetem születését és még rengeteg részletet. Bemutatja, hogy a természettudomány valójában nem más, mint egy olyan őszinte szemléletmód, ahol egyetlen elméletet sem fogadnak el addig, amíg a tapasztalatok nem igazolják azt.
A modern tudományos világnézet az elmúlt 400 évben fejlődött ki, elutasítva az elmúlt korok misztikus, mágikus és természetfeletti erőkben való hitét, és helyébe állítva egy tapasztalati tényeken alapuló, egymással összefüggő, koherens világképet. Ez a világnézet Gribbin szerint az emberi elme legnagyobb eredménye. Könyve olvasmányosan és világosan mutatja be, hogy mit tudtak meg eddig tudósaink a dolgok természetéről, és érezteti azt az izgalmat, ami a világegyetemben elfoglalt helyünk keresését kísérte.

http://moly.hu/konyvek/john-gribbin-mary-gribbin-a-termeszettudomanyokrol-mindenkinek
Méret:
274.01 KB (280,590 Byte)
Kapcsolatok:
102 feltöltő, 1 letöltő (103 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 12. 29. 16:51:24
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 12. 29. 17:50:38
Fájlok (1 db): [Megtekinés] [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2019 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat
Psicose 2 Legendado Online Assistir Psicose 2 Dublado Online HD 720p Depois de vinte e dois anos internado em um sanatório, Norman Bates (Anthony Perkins) é considerado apto para se reintegrar à sociedade. Ele então retorna à velha mansão e ao seu motel, mas algumas pessoas o consideram ainda perigoso e tentam evitar sua reintegração na sociedade. Ver filme Psicose 2 Dublado HD 720p Ver Filme Psycho ... | Apple Keyboard | Daniel Cudmore